Bliv skrevet op på vores interesseliste

Interesseliste

Vi har en interesseliste, som er mulig at blive skrevet op til, hvis du ønsker at købe en af vores andelsboliger.

Andelsboligerne

Vores andelsboligforening på 45 boliger består af 2-, 3- og 4-værelses lejligheder på mellem 68 og 109 m2, som koster ca. kr. 2-3 mio. (2022 priser). Boligafgiften ligger på mellem ca. kr. 4.000-6.000 pr. måned.

Boligerne, som blev bygget i 1991, er placeret i rækkehuslignende bygninger med stue- eller 1. sals lejligheder, hvor alle stuelejligheder har terrasse. Hver bolig har en privat parkeringsplads samt et udhus/skur. Yderligere har vi et fælleshus, hvor der også er et gæsteværelse, som man kan leje på døgnbasis.

Bliv skrevet op

Du kan blive skrevet op ved at

  • udfylde formularen nederst på siden 
  • indbetale et engangsgebyr på kr. 300 på Andelsboligforeningen Brillernes konto: reg.nr. 8117, kontonr. 01 43 981. Ved indbetalingen bedes du venligst påføre dit navn og "Interesseliste".

Du vil først blive registreret på interesselisten, når beløbet er modtaget.

Vi skal gøre opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at meddele ændringer af kontaktdetaljer. Er det ikke muligt at få kontakt til dig på email, vil du blive slettet fra interesselisten.

Når der er en lejlighed til salg på interesselisten, vil personerne på listen blive kontaktet. Det er selvfølgelig svært at sige, hvor lang tid der vil gå, før en lejlighed vil blive udbudt til salg på interesselisten, men der er normalt 0-3 lejligheder til salg om året.

Vi gør opmærksom på, at beboere i Brillerne har fortrinsret til at købe en af de andre boligere.

Det kan ikke garanteres, hvilken type lejlighed der kommer til salg, ligesom man heller ikke kan skrives op til en speciel størrelse eller beliggenhed.

Skulle du have nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Skriv dig op på interesselisten her

Udfylde formularen og indbetal et engangsgebyr på kr. 300 på ABF Brillernes konto: reg.nr. 8117, kontonr. 01 43 981. Ved indbetalingen bedes du venligst påføre dit navn og "Interesseliste".

Du vil først blive registreret på interesselisten, når beløbet er modtaget.